ZAHİR KANDAŞOĞLU, AÇILIŞTA GENÇ GİRİŞİMCİLERE SESLENDİ

TAKİP ET

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu ve ekibi Van'da bulunan bir işletmenin açılışını gerçekleştirdi.

Van'da bu yıl bir çok açılışa katılan ayrıca, Van iline istihdam sunan iş insanlarına destek olmaya çalıştığını ifade eden Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı ve İş insanı Zahir Kandaşoğlu," Van ilinde bizleri mutlu eden genç girişimcilerimizin Van iline katkı sağlamaları ve işletme açmalarıdır. Bugün, çok güzel bir açılış gerçekleştiriyoruz. Bu mağazanın açılışı bizleri ayrıca mutlu etti. Van'ın en yoğun caddesinde ve turistlerin en fazla geldiği caddemizin bu şekilde gelişmesi bizi mutlu etmektedir."diyerek konuşmalarına devam etti.

 

TÜM MARKALARIN BU CADDEDE BULUŞMASI BİZLERİ MUTLU EDİYOR

 

"Katıldığımız bütün açılışlar, genç girişimcilerinden oluşmaktadır. Bager kardeşimizde bugün işletme açmıştır. Babasının desteğiyle bir mağaza açarak Van halkına sunmuştur. Bizde Van Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimi ve yeni ekipleri olarak katılım sağlayarak açılışını gerçekleştirdik. Buraya gelerek genç girişimcilerin yanlarında yer aldık. Bu güzel mağazamız herkese ve kadın girişimcilerimize hayırlı olsun. Bugün 7 genç arkadaşımız işe başlamış istihdam alanını yaratılmıştır. Aileyi kutluyorum. Ayrıca; bu yatırımdan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Sizi yürekten kutluyorum. Böyle güzel bir mağazayı Van halkına sunduğunuz için size ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonra bütün açılışlara kadın girişimcilerimizle katılıp, onlarla kurdeleyi keseceğiz."diyerek konuşmalarını noktaladı.

 

Eyşan Yetkin - Van Sokak Haber ( Özel haber)

Zahir Kandaşoğlu Açılış Genç girişimci Van Haber Vanhaberr