VANSPOR FK. AS BAŞKANI TEMEL BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TAKİP ET

Vanspor FK. As Başkanı Erol Temel, Kırşehir maçı öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldiği gecede ' Şehirde yaşanan birlikteliğin Van'ın tek profesyonel takımı olan temsilcimiz Vansporu'nda etrafında olması gerektiğini söyledi.

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Vanspor Futbol Kulübü As Başkanı iş insanı Erol Temel, Kırşehir maçı öncesi yönetim kurulu üyeleri Bahattin Kiyak, Uğur Tunçdemir ve Gürgin ile birlikte ildeki ulusal ve yerel Basın mensuplarıyla bir araya geldi. Oldukça samimi bir ortamda geçen toplantıda Vanspor’un genel durumuna ilişkin önemli bilgiler konuşuldu .

 

Elite World Otel’de düzenlenen özel programda konuşan Vanspor FK Kulüp başkanı iş insanı Erol Temel, Vanspor bu şehrin markası ve değeridir bu şehrin havasını soluyan herkes Vamspor etrafında olmalı ve Vanspor’un başarısı için tek yürek olmalıdır. Yaşanan birlikteliğin Vanspor etrafında da olması gerektiğine vurgu yapan Temel, Vanspor bu şehrin ortak paydası, değeridir. Böyle bir değeri öncelikle yönetimimle, teknik kadromla, taraftarlarımla ve siz basın mensuplarıyla birlikte daha da geliştirmek hepimizin görevi. Vanspor’un bu çalışmalar doğrultusunda daha iyi yerlere gideceğinden şüphemiz yok” dedi.

 

Program karşılıklı soru cevap şeklinde devam etti.

Van Taraf gazetesi 

Vanspor Erol Temel Van Van Haber