Vanlı Genç Şarkıcı İbo Serhad'ın Yeni Klibi Trendlerde

TAKİP ET

Türkiye'de sevilerek dinlenilen ve halka hitap eden Vanlı Genç Sanatçı İbo Serhad'ın "POTPORİ" adlı klibi yayına girdi.

İBO SERHAD KİMDİR?
Vanlı Genç sanatçı İbo Serhad klibi gündem olma yolunda ve açıklama,"Ben İbo Serhad, 27 yaşındayım ve hayatımın büyük bir bölümünü müzikle geçirdim. 15 yaşındayken ailemle birlikte Denizli'ye taşındık ve orada okullarda düzenlenen etkinliklerde ve doğum günü haftalarında şarkı söylemeye başladım. O zamanlar bile içimdeki müzik sevgisi her geçen gün daha da büyüyordu.
DÜĞÜNLERDE HAYAT BULAN İBO SERHAD'IN YAŞAMINDAN KESİTLER
Bir gün öğretmenim bana "büyünce ne olmak istiyorsun?" diye sordu. Ben de hemen cevap verdim: "Büyüyünce sanatçı olmak istiyorum." Bu hayalim için çaba sarf etmeye başladım ve yavaş yavaş düğünlere gitmeye başladım. Düğünlere gitmemle birlikte insanlar beni fark etti ve 20 yaşlarındayken kafelerden bana sahne teklifleri gelmeye başladı. Kafelerde sahne almaya başladım ve İstanbul'a gitmeye karar verdim.
 

MÜZİK KARİYERİNDEKİ YOL
İstanbul'da sokak müziği yapmaya başladım ve bir yandan da klipler çıkarmaya başladım. İnsanlar beni düğünlere çağırmaya başladı ve bana destek vermeye başladılar. Böylece müzik kariyerime yön vermeye başladım ve yoluma devam ettim. Şimdi, inşallah nasip olursa, bir albüm çıkarmak için çalışmalar yapıyorum.
 

TÜM ZORLUKLARA RAĞMEN PES ETMEDİ
Maddi ve manevi olarak biraz zorluklar yaşasam da, hem tekstil sektöründe çalışıyor hem de düğünlerde ve kafelerde sahne almaya devam ediyorum. Bütün bu zorluklara rağmen, müzik tutkum ve hayallerim beni motive ediyor ve güzel kliplerle geleceğim için çalışmalarıma devam ediyorum. Hayatta bir şeyi gerçekten istediğinizde ve onun için çaba sarf ederseniz, sonunda istediğinize kavuşmanın mutluluğunu yaşarsınız."dedi
 

ÇOCUKLUKTAN BU YANA SANATÇI HEDEFİ
Genç şarkıcı İbo Serhad, Türkiye müzik endüstrisinde fırtına gibi esmeye hazırlanıyor. 27 yaşındaki İbo Serhad, 15 yaşında ailesiyle birlikte Denizli'ye taşındı. Okul yıllarında etkinliklerde ve doğum günü partilerinde şarkı söylemeye başlayan İbo, öğretmeninin "büyüyünce ne olmak istiyorsun" sorusuna "sanatçı olmak istiyorum" yanıtını verdi.
Yavaş yavaş düğünlere gitmeye başlayan İbo Serhad, 20 yaşlarında kafelerden sahne teklifleri almaya başladı. İstanbul'a giderek sokak müziği yapmaya başlayan genç şarkıcı, daha sonra klipler çıkarmaya başladı. Halkın ilgisini çeken İbo Serhad, düğünlere çağrılmaya başladı ve takipçileri arttı. Şimdi ise İbo Serhad, kendi albümünü çıkarmaya hazırlanıyor. Maddi ve manevi olarak zorluklarla mücadele eden genç şarkıcı, hem tekstil sektöründe çalışıyor hem de düğünlerde ve kafelerde sahne alarak müzik kariyerine devam ediyor...

İbo Serhad'ın hayatı, müzik kariyeri ve yeni albüm çalışmaları merakla bekleniyor...

potpori kürtçeşarkı