Van Umut Kervanı'ndan kuran kurslarına ziyaret

TAKİP ET

Van Umut Kervanı Derneği Erciş Temsilciliği, yaz Kur'an kurslarındaki çocuklara ikramda bulundu.

Van Umut Kervanı Derneği Erciş Temsilciliği yaz Kur'an kurslarında eğitim alan çocuklara meyve suyu ve kek ikramında bulundu.

İhtiyaç sahipleri, yetim aileleri ve afetzedelere yönelik yardımlarıyla adından sıkça söz ettiren Umut Kervanı Derneği, camilerde eğitim alan çocukları unutmadı.

 

Adnan Menderes Mahallesindeki Molla Abdullah Dibevi Cami, Sultan Selahattin Eyyübi Cami ile Hafız Talha Camilerinde Kur’an eğitimi alan öğrencilerle bir araya gelen Erciş Umut Kervanı temsilcisi Musa Akdeniz, hayırseverler aracılığıyla alınan meşrubatları ikram ederek cami yarenlerini sevindirdi.

 

Çocukların camiye teşvik edilmesi ve camileri sevmeleri konusunda katkıda bulunmayı amaçladıklarını söyleyen Musa Akdeniz, “Çağın Musapları, Hamzaları, Zeynepleri ve Asiyeleri olan minik kardeşlerimizle bir araya geldik. Gençlerimizin bu sevinçlerine ortak olan hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Rabbim bizi Kur’an’ın nurundan ayırmasın inşallah. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Hayırseverlerin destekleriyle bu tür etkinliklerin artırılmasına vurgu yapan Akdeniz, “Çocuklarımızı küçük hediyelerle sevindirerek camilere alıştıralım. Onları Kur’an öğrenmeleri için teşvik edelim.” İfadelerini kullandı. vanolay 

Van Haber - Van Haberr

Van Umut Kervanı Derneği Kuran kurs Van Haber