Van İl Emniyet Müdürü değişti

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan atama kararı sonucunda Van İl Emniyet Müdürlüğü'ne Murat Mutlu atandı. Mevcut İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ise, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'ne atandı.

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan atamayla Van İl Emniyet Müdürlüğü’ne 1. Sınıf Emniyet Müdürü Polis Başmüfettiş Murat Mutlu Atandı. 

 

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne Kayseri İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk atanırken, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’ne ise mevcut Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın atandı. Atama kararlarına göre Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ın da görevden alındığı belirtildi.

 

VAN İL EMNİYET MÜDÜRÜ NERELİ?

 

1974 Fatsa doğumlu olan Mutlu, 1996 yılında Polis Akademisi’nden mezun oldu. 1996’da İstanbul’da göreve başladı. 2006 yılında psikolojide yüksek lisansı bitiren Mutlu, başarılı çalışmalarından dolayı 70 ayrı maaş taltifi ve 40 civarı da takdirname aldı.

 

1996-99 Kartal Ekipler Amiri, 1999-2001 Organize Suçlar Şube, 2001-2004 Pendik Asayiş Büro Amiri, 2004-07 Kartal asayiş Büro Amiri, 2007-11 TBMM Milli Saraylar Koruma Şube Müdür Yardımcı olarak görev yaptı.

 

Niksar İlçe Emniyet Müdürü ve Gaziantep Emniyet Müdür Yardımcılığı gibi görevlerde bulunan Mutlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

İl Emniyet Van Resmi Gazete müdür Atanur Aydın Murat Mutlu