Van'da şık gelinliğin tek adresi: Fabbian Gelinlik

TAKİP ET

Van'da uzun yıllardır Prenses gelinlik olarak hizmet veren Cafer Koç Fabbian Van Gelinlik temsilciliğini de Van'a kazandırarak bir taraftan istihdam sayısını arttırarak diğer taraftan Marka Patent tescili olan gelinlik ve damatlıklarla kaliteli hizmete devam ediyor.

 Van’da kalite ve uygun fiyatla yıllardır hizmet veren Fabbian Gelinlik, bünyesinde bulunan kuaförlük hizmetleriyle de başarılı çalışmalara imza atıyor. Parka patent (tescil Belgeli) binbir çeşit gelinlik ve damatlık modelleriyle Van’da evlenecek çiftlere hizmet veren Fabbian gelinlik kısa sürede genç çiftlerin uğrak mekanı oldu. 


EVLENECEK ÇİFTLERİMİZİN MUTLULUĞUNA MUTLULUK KATIYORUZ


25 yıldır Van’da gelinlik sektöründe hizmet verdiğini söyleyen Fabbian gelinlik işletme müdürü Cafer Koç, “Aynı zaman da moda ve tasarımla uğraşıyoruz. Fabbian olarak moda ve tasarım üzerine çalışıyoruz, en kaliteli ve en şık tasarımları yeni evlenen genç çiftlere sunuyoruz. Mutlu olmak isteyen gelinlerimizi ve damatlarımızı burada mutlu ediyoruz. Temel amaç prensibimiz bu onların mutluluğuna mutluluk katıyoruz. Şuan da gelinlik, damatlık, abiye, nişan kıyafetleri aynı zamanda kuaför hizmetimiz var. Kuaförde gelinlerimizi gerçekten burada mutlu etmeye çalışıyoruz. Damat ve gelinle beraber güzel bir ambiyansla onları uğurlamak istiyoruz. Gelinlerimiz başta olmak üzere gelin tarafı ve damat tarafı buradan mutlu çıkarmak istiyoruz, en stresli günlerinde onların yanında duruyoruz, onları mutlu ediyoruz” dedi. 


“YÜZDE YÜZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

- VAN HABERR - ÖZEL HABER
Evlenecek çiftlerin yüzüne gülerek mutlu günlerine tanık oluyoruz diyen Koç, “Burada ekonomik sıkıntılar göz önüne alınarak, evlenen genç çiftlerimize mümkün olduğu kadar fazla kar etmeden onların bu ekonomik sıkıntıların yanında durup yüzde 25 ve yüzde 30 oranında indirimlerimiz var. Maddi durumları iyi olmayanların yanında yine tekrar diğer mağazamızda yardımcı oluyoruz. Evlenecek genç çiftlerimize zorluk çıkartmadan o mutlu günlerinde mutluluk katmak istiyoruz. Fabbian ve prenses gelinliğin temel amaç ve gayesi de odur. Yıllardır Van’da hizmet veriyoruz, Van’ı da terk etmek istemedim. Aslında Başkaleliyim, aynı zamanda Başkale’de de işletmemiz devam ediyor. Burada 12 kişi çalışıyoruz, tabi ki rızık veren Allah’tır onlarında rızklarına vesile oluyoruz. İşimizden çok memnunuz, personelimizden çok memnunuz, müşterilerimizden çok memnunuz, gelen müşterilimizin gerçekten buradan mutlu ayrılmaları için gerçekten elimizden geleni yapıyoruz. Vanlı arkadaşımıza genç çiftlerimize yardımcı oluyoruz. Vanlı hemşerilerimize burada hizmet vermekten mutluyuz. Evlenmek isteyen çiftlerimize mutluluklar diliyoruz. Fabbian Van Gelinlik Van’da Profesyonel kadroyla kaliteli hizmet anlayışıyla son model trend gelinlik modelleri ile yüzde yüz müşteri memnuniyeti ile yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

VAN HABERR - ÖZEL HABER

Cafer Koç Fabbian Gelinlik Prenses gelinlik VANHABERR Van