Van'da beklenen fuar yarın kapılarını açıyor!

TAKİP ET

Van önemli bir fuara daha ev sahipliği yapacak. 8. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı, 8. kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Van'da 81 ili yöresel ürünleri 10 gün boyunca ziyaretçileriyle buluşacak. Bu yıl 8. kez düzenlenecek olan Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı Cuma günü kapılarını açıyor.

Van Orta Doğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 8. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı için geri sayım başladı. Çok sayıda ziyaretçiyi ağırlaması beklenen fuara, 81 ilden marka ve firmalar katılım sağlayacak.

Fuarda Ege zeytinyağından Afyon sucuklarına, Maraş baharatlarından Hatay künefesine, Karadeniz'in peynir ve tereyağlarından, Ege'nin zeytin ve zeytinyağlarına, Adıyaman'ın peynirli helvasından, Aydın'ının incirlerine, Giresun'un fındık ezmelerinden, Maraş'ın baharatlarından, Isparta'nın gül ürünlerinden, Hatay'ın sabunlarından, Mardin'in gümüşlerinden, Gaziantep'in bakırlarına varana kadar yüzlerce ürün ve lezzet satışa sunulacak.

 

27 Ekim - 5 Kasım tarihleri arasında Türkiye'nin en büyük Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı, Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini bekliyor.

 

Ücretsiz servisler, Hz. Ömer Camii mevkii Halk Eğitim Merkezi'nin önünden her saat başı kaldırılacak.

 

Van Haber - Van Haberleri - Van Haberr 

Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı Expo Fuar ve Kongre Merkezi Van Haber Van Haberleri Van Haberr