Uygun AVM'de Büyük İndirim Cumartesi!!

TAKİP ET

Van'da kurulduğu günden bu yana uyguladığı uygun fiyatlarla isminden sık sık söz ettiren ve vatandaşların uğrak mekanı haline gelen Uygun AVM 5 yıl nedeniyle indirim kampanyası düzenliyor.

Van’da yıllardır hizmet veren Uygun AVM Van’ın yanı sıra bölgeye hitap etmeye devam ediyor. Ürünlere yansıttığı indirimlerle rağbet gören Uygun AVM, 5’inci yılına özel yeni bir indirim kampanyası düzenliyor. Her yıl büyük indirim kampanyaları düzenleyerek dikkatleri üzerine çeken Uygun AVM, dev indirimlerin yapacağı günü Van halkına duyurdu. 


DEV İNDİRİM GÜNÜNE DAVET


Kazım Karabekir Kavşağında, hediyelik eşya ve züccaciye ürünleri satan Uygun AVM, bazı ürünlerde indirim yapılacağını duyurdu. Kurulduğu günden bu yana her yıla özel bir kampanya düzenleyen Uygun AVM’ye vatandaşlar akın ederek indirimden faydalanmak istiyor. 
Açıklamalarda bulunan Uygun AVM Kurucu Müdürü Saffet Şevgin, 17 Aralık 2022 Cumartesi günü başlatacağı indirim kampanyasına tüm vatandaşları davet etti. Züccaciye ve home sektöründe lider bir firma olduklarını ifade eden Kurucu Müdürü Şevgin, “Uygun AVM Türkiye’nin her şehrinde öncü bir firmadır. Home sektöründe ev tekstili, plastik ürünler, hediyelik ürünler ve aksesuar gibi 60 bin çeşitlerimizle hizmet veren bir firmayız” dedi.


AMACIMIZ MÜŞTERİLERİMİZİ MUTLU ETMEKTİR


Özellikle yüksek fiyatlı ürünleri uygun bir fiyatla müşterileriyle buluşturduklarını söyleyen Şevgin, “Geleneksel olarak her yıl indirim şenliğimiz oluyor. İndirimlerimizde kâr gütmeden zararına ve maliyetine satışlarla bizi takip eden müşterilerimize sürpriz indirimler sunuyoruz. Genel olarak Uygun AVM bir fiyat politikası vardır. Ucuza alıp, ucuza vermek gibi kaliteli ve uygun ürünleri bizde bulabilirler. Bizim amacımız indirimli günlerde zararına satışlar sunarak müşterilerimizi mutlu etmektir” diye konuştu. 

SÜRÜMDEN KAZANMAYI HEDEFLEDİK


Ürünleri uygun fiyata mal edip sürümden kazanmayı hedeflediklerine dikkat çeken Şevgin, “Günlük adetler satıp belli adetlere ulaştıktan sonra kâr marjını kaldırıp sürümden kazanmaya başladık. Bundan dolayı özellikle üretici firmalarla bağlantı kurup uygun fiyata, yerinde ürünü alıp ve burada da düşük satışlarla müşterimize sunduk. Gerçekten insanların evlerinde kullanabilmesi için bu çalışmayı sergiledik” ifadelerini kullandı. 


UYGUNDAN ALMAK HERKESİN HAKKI 


Uygun AVM’de Van halkına hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarının altını çizen Şevgin, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Vatandaşlarımızın internet sitelerinde ulaşamadığı ürünleri biz kendi mağazamızda temin ederek internetten daha düşük, piyasadan daha aşağı ürünler satıyoruz. Herkesin istediği ürünü ucuz fiyata almasını hak ettiğini düşünüyoruz ve ihtiyaçların karşılanması için her şeyi yapıyoruz.”

Uygun Avm Uygun Van Haberr İndirim büyük indirim vanda