MHP Adayı Kahraman'dan Teşekkür Mesajı

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Milletvekili Adayı Kahraman, seçim süreci kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

28. Dönem MHP Van Milletvekili Adayı Ayhan Kahraman, 14 Mayıs'ta yapılan seçimler için başta ailesi olmak üzre kendisine destek veren tüm herkese teşekkür etti.

 

 

Kahraman teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi. 

MHP'ye Milletvekili adaylığını şahsıma teveccüh gören Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye, ve parti genel merkez büyüklerime derin saygı ve hürmetle selamlarken "Mensubu olmaktan her zaman gurur partimin adaylık süresince bizimle yürüyen, bize omuz veren, destek veren, vefa gösteren başta sevgili ailem, baba yarısı amcam Alan aşiretimizin reisi, aşiretimizin Kanaat Önderleri, memleketimizin diğer aşiret liderleri, demokrasinin yerelde güçlü ayağı olan STK temsilcilerine, muhtarlarımıza,abilerimize, kardeşlerimize, ablalarımıza,ülküdaşlarıma ve siyasi büyüklerimize şahsıma gösterdiğiniz teveccühe yakın alakaya yaşattığınız heyecana içtenliğe birlik ve beraberliğe en kalbi duygularımla teşekkür ederim.

 

 

"İLK DEFA BİZİMLE BİRLİKTE MHP 12 BİN FAZLA OY ALDI"

Adaylık sürecinde çokça çalışarak, gayret ederek hem Sayın Cumhurbaşkanımızın hem de partimiz MHP'nin, başarısına katkı sağlamaya çalışarak, ilimizde yakaladığımız başarı itibari ile tarihinde en büyük oyu almamızın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk defa bizimle birlikte MHP Van’da 12 bin bin oy fazla aldı.

Tabiki tüm hesaplarımızı ilimizi temsilen bir arkadaşımızı TBMM'ye göndermekti. Gayretimiz nasibimize aşıktır. İnşallah bundan sonraki süreçte aynı heyecan ve azimle parti bayrağımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz.

 

" 2. TURDA CUMHUR İTTİFAKI TARİHİ FARKLA KAZANACAK"

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye Yüzyılı için İkinci turda aynı azim ve kararlılıkla, hep beraber çalışacak ve Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrardan yüksek bir oyla Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Rabbim, davamızı kaim bizleri de bu yolda daim eylesin.

Kıymetli hemşehrilerime şahsıma duydukları güven için teşekkür ederim. Şimdi el ele, omuz omuza yürüyeceğimiz uzun bir yolumuz var. Vatanımızı, bayrağımızıve Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağız.Bizlere göstermiş olduğunuz teveccüh herşeyden evvel bu kutlu dava ya inancımızı perçinlemiş olup geleceğe daha emin ve kararlı adımlarla ilerlememizi sağlayacaktır" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Yerel Van Haber 

 

 

Ayhan Kahraman MHP Adayı Kahraman Seçim Van Haber Yerel VanHaber Van Haberleri