İsa Berge, Başkan Ben Değil Üyelerimizdir.

TAKİP ET

Van ESOB Başkanı İsa Berge, "Biz esnafımıza bir söz verdik. Şimdi Allah nasip ederse pazartesiden itibaren biz planlamaya, sanatkarımıza verdiğimiz sözü yerine getireceğiz."dedi.

21.01.2023 tarihinde Van İpekyolu İskele caddesinde sabah saatlerinden mesai bitimine kadar devam eden Van Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulunda Van ESOB Başkanı Mavi liste adayı İsa Berge, 10 sandıkta toplamda  1530 oy alarak kazandı.

Van ESOB Başkanı İsa Berge'nin Van Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulu seçimi sonrasında açıklamasında,"Biz esnafımıza bir söz verdik. Şimdi Allah nasip ederse pazartesiden itibaren biz planlamaya, sanatkarımıza verdiğimiz sözü yerine getireceğiz."dedi.

Açıklamasına devam eden Berge,"Van'da bu kooperatif haricinde akabinde çok hızlı bir şekilde bir kooperatif daha açacağız. Van'ın yükü azalsın. Allah nasip ederse vaatlerimizi zaman içerisinde bir bir getireceğiz. Özellikle çok sıkıntı yaşıyoruz. Taksici kardeşlerimiz, Minibüsçü kardeşlerimiz, Tırcı, Kamyoncu kardeşlerimiz çok sık araç değiştirmek zorundadır. Biz bunların yükünü azaltmak için çaba sarf ederiz. Bunu ben samimi olarak söylüyorum. Esnaf kooperatifleri, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, Siyaset, ilim, esnafını, tüccarını, halkına sahip çıkmalı. Biz ağır bir sorumluluk aldık. Allah hepinizden razı olsun."dedi.

Van Haber

İsa Berge Van Esnaf ve Sanatkarlar Kredi veKefalet Kooperatifi Van Haber Seçim Van Genel Kurul