İş insanı Toprak, Gürpınar Belediye'sine Aday Oldu

TAKİP ET

Van'da tanınan iş insanı Mehmet Toprak, Yeniden Refah Partisinden aday oldu.

Yeniden Refah Partisi Gürpınar Belediye Başkan adayı iş insanı Mehmet Toprak'ın yaptığı yazılı açıklamada;

Basına ve Kamuoyuna;

“Yaklaşık 40 günü aşkın bir süredir başta ilçemiz olmak üzere üyesi ve aday adayı olduğum Ak Parti'den siyasi etik ve ahlak çerçevesine sığmayan, samimiyetin yerine kinin, güler yüzlülüğün yerine kibrin yer aldığı ve şahsıma içinde bulunmayı yakıştırmadığım bir sürece doğrudan üzülerek tanıklık ettim.

Yaşanan sürecin samimiyet, güven ve ekip ruhuna asla yakışmadığını da belirtmek isterim. Kendilerine Parti adını vermiş olan bireysel çıkarları ve menfaatlerini ilkelerden ve insanlıktan uzak tutanlar, Parti adına konuşma hakkını kendilerinde bulamazlar.

Siyasi Partinin değer ve ilkeleri her şeyden üstündür. Süreç boyunca telefonlarımıza çıkmayan, talep ettiğimiz tüm randevuları görmezden gelen ve her türlü kişisel menfaat ve çıkarlarını gözetenlerden ayrılmak benim ve çalışma arkadaşlarım için en büyük onurdur. 94 ruhu ile yeniden sahalarda olmak Ahlaklı bir belediyecilik için Gürpınar'a hizmet etmek bizim için en büyük şeref ve onur olacaktır.

 

Bize "omurga" dersi verecek en son kişilerin “sözüm ona” kendilerinin ve etrafında kümelenmiş kibir abidelerinin ahlak ve samimiyetini sorgulamalarını isterim.

Bizlerle Gürpınar güzel, Birlikte Gürpınar daha da Güzel şiarıyla ilimizin en güzel ilçesini en güzel şekilde yönetme gayretiyle bir araya gelmiş bulunmaktayız.

Amacımız, kendi oluşturdukları kaybettirme korku duvarlarını aşmış olanlarız. Ve inanıyoruz ki biz kazanınca kaybeden olmayacak aksine biz kazanınca Gürpınar kazanacaktır” diyerek, siyasetin etik kurallar çerçevesi dâhilinde yapılması gerektiğini söyledi.

Kaynak: VAN Havadis Gazetesi

Mehmet Toprak Yeniden Refah Partisi Gürpınar Belediye Başkan adayı Siyasi Van Haber