Güven ve kalitenin adresi: Yumurcak Oyuncak

TAKİP ET

30 yıllık bilgi birikimle Van'dan başlayarak 81 ilde çocuk ve genç yetişkinlere hizmet veren Yumurcak Oyuncak Store mağazası büyük rağbet görmeye devam ediyor...


Uzun yıllardır Yumurcak Oyuncak olarak hizmet veren Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Şevgin ve çalışma ekibi kaliteli ürünleri vatandaşlarla buluşturarak çocuk ve genç yetişkinlerin uğrak mağazası haline geldi. Yumurcak Oyuncak Store mağazası ulaşım ağını genişleterek 81 ilde hizmet vermeye devam ediyor. Uygun fiyat, kaliteli ürünler ve profesyonel personellerle Van’da güvenilir firmalar arasında yer alan Yumurcak Oyuncak Çocuk ve Genç Yetişkin mağazası istihdam alanında da büyüyerek iş kapısı olmaya devam ediyor.

Kalite ve güvenin bir arada buluştuğu Yumurcak Oyuncak Store mağazasında vatandaşlara hizmet vermenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Genel müdür ve Yönetim Kurul vekili Hasan Yıldız, Yumurcakoyuncak. com internet adresi üzerinden alıcıların beğenisine sadece fotoğraf değil, ürünlerle ilgili video içeriklerle birlikte hizmet verdiklerini söyledi.
BİN BİR ÇEŞİT ÜRÜNLE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ
Hasan Yıldız, “Yumurcak Oyuncak Store mağazasında 1,5 yıldır görev almaya başladım. Yönetim Kurulu Başkanımız Hakan Şevgin beyin vekili olarak; burada görev yapıyorum. Yumurcak Oyuncak Store mağazalarımızda toplamda 3 ana kategoride ürün bulunmakta, bununla birlikte 9 alt kategori, yaklaşık 12 bin ürünle değerli Van halkına, bunun yanında Doğu ve Güneydoğu Anadolu başta olmak üzere 81 ile hizmet veriyoruz. Burada Pilsan, Pier Cardin çocuk ve genç odaları, Ümit bisiklet grubu ve çocuk Gereçler distribütörlüklerinin yanı sıra; diğer ürünler ve genç mobilya takımları ile hizmet vermeye devam etmekteyiz”dedi.
VAN’DA 81 İLE BAŞARILI HİZMET
Yumurcak oyuncakta toplamda 22 kişini istihdam edildiğini ifade eden Yıldız, “Sadece Van Bölgesi değil, Yumurcak Oyuncak tüm Türkiye’ye mal olmuş bir marka olarak işlev görmektedir. Hem perakende, hem toptan ürünlerimiz bulunmaktadır, Türkiye’nin tüm il ve ilçelerine yapmış olduğumuz internet satışlarımızla ve toplam 150 noktamızla birlikte, bütün bir Türkiye’ye hizmet vermekteyiz” diye konuştu.

30 YILLIK BİLGİ BİRİKİMLE YUMURCAK OYUNCAK HİZMETE DEVAM EDİYOR
Korona virüs salgının tüm ülke ve dünyayı etkilediği gibi yumurcak Oyuncak Store mağazasını da etkilediğini kaydeden Yıldız, “Pandemi sürecinde ayakta durarak ekonomik sorunlara karşı savaştık, Yumurcak Oyuncak yaklaşık 30 yıl geçmişi olan bir firma. Pandemi döneminde de hiçbir şekilde çalışma tatiline girmeden devletimizin uygun gördüğü mesai saatlerine uyarak çalışmalarımıza aralıksız devam ettik ve çalışmalarımızı aktif bir şekilde sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.


İSTİHDAM’DA YENİ KAPI: YUMURCAK OYUNCAK
Geleceğe yönelik hedeflerinden de söz eden Yıldız, “Van’da geleceğe yönelik hedeflerimiz var, şuan da hedeflerimize yönelik girişim ve çalışmalarımız devam ediyor, bunun yanında yapmış olduğumuz istihdam Van halkına yönelik olduğu için, istihdam sayısını geliştirme, daha ileri taşımak, iyi noktalara getirme konusunda çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Üretime dayalı, istihdam oluşturacak çalışmalar içerisine girmeyi düşünüyoruz, bu sadece Van Değil, Tüm Türkiye’ye iyi gelecek bir çalışma olacak. Vatandaşların bizleri tercih etmelerinin sebebi güven, kalite sonrasında hizmet sektöründe yıllarımızı geçirdiğimiz için vatandaşlarımız bizleri tercih ediyor, bizlerde profesyonel çalışma arkadaşlarımızla yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yumurcak Oyuncak Van