Eski tekel binası Dışişleri Bakanlığı irtibat bürosu olmalı 

TAKİP ET

Van Ticaret ve Sanayi Odası Beyaz liste Başkan adayı Zahir Kandaşoğlu' Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Eski Tekel Binasının Dışişleri Bakanlığı irtibat bürosu olması gerektiğini söyledi. 

Geçtiğimizde günlerde bir dizi temaslarda bulunmak üzere Van’a gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Van’da Dışişleri Bakanlığı irtibat bürosunun açılacağı müjdesini vererek İrtibat bürosu için yer tahsisi istedi. İrtibat bürosunun yıllardır Van’da kurulması için girişimlerde bulunan Van’ın tanınan isimlerinden olan Zahir Kandaşoğlu Eski Tekel binası konumunun Dışişleri Bakanlığı irtibat bürosu için biçilmiş kaftan olduğunu söyledi. 
restore edilen Eski Tekel Binası olduğunu düşünüyoruz
Kentte yapılan iş yeri açılışlarıyla ilgili de konuşan Kandaşoğlu, “Tabii ki bizi en fazla mutlu eden ve en fazla harekete geçiren Van’da yapılan açılışlardır. Van’da yaşanan ekonomi durgunluğa ve krize rağmen ilimizde yatırım yapan ve işyeri açan iş adamlarımız var. Kentte yapılan açılışlar ilimiz için çok önemli çalışmalar. İlimizin her gün gelişen, büyüyen, yenilik isteyen ve turizm merkezi olan bu ilde iş yerlerinin açılması memnuniyet verici durumlardır. Bundan dolayı ekonomik sıkıntılara rağmen Van’da iş yeri açan, istidam sağlayan işverenlerimize teşekkür ediyoruz. Van’da imkanı olan herkesin yatırıma yönelmesi gerekiyor, bunların yanı sıra Van’da yine güzel şeyler oluyor malumunuz Dışişleri Bakanlığı'nın Van'da Yurtiçi Temsilciliği açması için verdiğimiz mücadeleyi herkes biliyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Van ziyaretinde bana yer gösterin demiş. Temsilcilik için en uygun yerin ön kısmı restore edilen Eski Tekel Binası olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.

Van Haberr

Zahir Kandaşoğlu Van Ticaret ve Sanayi Odası Beyaz liste Başkan adayı Zahir Kandaşoğlu Eski Tekel Binası Dışişleri Bakanlığı Van Van Haberr