DAZZLE CAFE & FASTFOOD Açıldı

TAKİP ET

Van'daki kafe ve Dünya mutfağı sektörüne yeni bir soluk getirecek olan DAZZLE CAFE &FASTFOOD, İki Nisan Caddesi üzerinde açıldı.

Van Haberleri- Van’da kafe ve eğlence sektöründeki firmalara bir yenisi daha ekledi. İki Nisan caddesi üzerinde hizmet verecek ve sektöre yeni bir soluk getirecek olan DAZZLE CAFE &FASTFOOD, düzenlenen törenle hizmete açıldı. İşletmeciliğini Murat Gür ve İzzettin Gür'ün yaptığı cafenin açılışına iş dünyası büyük ilgi gösterirken katılıcılar, Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı Emin Tuğrul Van Lokantacılar ve Fırıncılar Odası Başkanı Sabri Işık Gevdan Aşiret Reisi Memet Aslan çok sayıda halk katılırken, kurdele kesiminin ardından katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

15 KİŞİYE İSTİHDAM

Farklı konsepti ve ürün kalitesiyle hizmet sektöründe yeni bir anlayışla yola çıkan DAZZLE CAFE &FASTFOOD, misafirlerine nezih bir ortamda dinlenme fırsatı sunuyor. Van ekonomisine de katkı sağlayacak olan işletme, yaklaşık 15 kişiyi bünyesinde istihdam ediyor.

“MİSAFİRLERİMİZİN HUZUR BULABİLECEÐİ BİR MEKAN”

DAZZLE CAFE &FASTFOOD İşletmecisi Murat Gür,: 2014 yılından beri gozal turizm ve Anatolia rent a car işleten Murat gür ve İzzettin gür Van istihdamına katkıda bulunacak bir girişimle dazzle cafe fastfood işletmesini Van iki Nisan caddesinde açtı. dünya mutfağı menüsüyle geniş bir yelpaze de hizmet sunarak restoran sektörüne yeni bir tarz ve tat yaratmada iddialıyız dedi. Gür: Geleneksel yemek alışkanlığının dışında yeni bir tat lezzet sunmada iddialı bir yelpazeyle hizmete açıldı dedi.

 

 

İşletme sahibi Murat Gür sözlerine şöyle devam etti , Gür işletmenin Van’a hayırlı olması temennisinde bulunurken, “Van’daki hizmet anlayışını bir üst seviyeye çıkararak DAZZLE CAFE &FASTFOOD Van halkıyla buluşturduğumuz için çok mutluyuz. İşletmemizde görev alan yaklaşık 15 arkadaşımızla Van ekonomisine katkı sağlayacak olmak da bizlere ayrıca gurur veriyor. DAZZLE CAFE &FASTFOOD, gelen misafirlerimizin çok hoş ve nezih bir ortamda sohbetlerini ederek huzur bulabilecekleri yeni bir mekan ve dünya mutfağının lezzetleri ile tanıştırmanın sevincini yaşamaktayız. Geniş ürün yelpazemizle birlikte kaliteden ödün vermeden sağlıklı ve lezzetli ikramlarımızı misafirlerimize sunuyoruz. Yöresel Van Kahvaltımız ve dünya mutfağımız ile oldukça iddialıyız. Kısa sürede DAZZLE CAFE &FASTFOOD sahiplenerek bizi yalnız bırakmayan Van Halkına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Van Haber - Van Haberleri - Van Haberr

Açılış Murat Gür Cafe van Van Haberleri