Belediye Başkanı Akman'dan Tubittum Ailesine Ziyaret

TAKİP ET

Tuşba Belediyesi Başkanı Salih Akman'dan Tubittum Ailesine Ziyaret.

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Uluslararası Tubittum Dergisi ve Van Gazetesi imtiyaz sahibi Hikmetullah Yetkin'i makamında ziyaret ederek, son yıllarda yapılan faaliyetler ve projeler hakkında değerlendirmede bulundu.

 

Uluslararası Tubittum Basın Yayın Medya Gurubu yerleşkesinde yer alan 3 farklı medya işletme sahibi olan Van Sokak Haber imtiyaz sahibi Eyşan Yetkin, Van Haberr imtiyaz sahibi Zafer Uygun ve Van Basın imtiyaz sahibi Yunus Tuğrul ile Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, hasbihal etti.

 

Uluslararası Tubittum medya görüşmesi sağlandıktan sonra, iş yerinde yapılan faaliyetler hakkında bilgiler alan Tuşba Belediyesi Salih Akman, memlekette gazeteciliğin ve belediyeciliğin hizmete dayalı olduğunu ve birbirini tamamladığını ifadelerini kullandıktan sonra medya merkezinden ayrıldı.

Van Haber

Van haber Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman Uluslararası Tubittum Dergisi Van gazetesi Uluslararası Tubittum Basın Yayın Medya Gurubu Van Haberr Zafer Uygun Zafer Uygun Van Haberr Ziyaret Salih Akman Tuşba belediyesi