Başkan Say Edremit'imizin Kalitesini Yükseltmeye Devam Ediyoruz.

TAKİP ET

Van Haber… Van Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say ilçeye bağlı dönemeç mahallesinde ikamet eden vatandaşları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Van Edremit ilçesinde vatandaşların yaşam stantlarının artması anlamında Belediye ekipleri tarafından çalışmalar aralıksız sürüyor. Bir taraftan asırlık sorun haline gelen alt yapı sorunları tarihe karışırken diğer taraftan Taziye evleri, yol çalışmaları ve her mahallelerde çocukların eğitimi için çalışmalar yapılıyor.

Edremit’imizin her köşesinin kalitesini yükseltmeye devam ediyoruz diyen Belediye Başkanı İsmail Say, “12 bin metrelik bir taş çalışması yani dönemimizde ki ilk taş çalışmasını yaptık. 5 bin metrelik bir stabilize ihtiyacı var sokak ve caddelerin, ondan sonra çalışmalar aralıksız sürecek. Bunun yanında 5 yüz metrelikte drenaj yani su iletim hattı dediğimiz işlemi Fen işlerinde görev alan arkadaşlarımız tamamladı. Yine mahalle taziye evimizde tel duvar ihtiyacı vardı, onu da arkadaşlarımız tamamladı. Bugün mahalle sakinlerimizi dinleyeceğiz, bir talep olursa arkadaşlarımız bunu not alacak ve hızlı şekilde taleplere cevap vermeye çalışacağız” dedi.

Van Haber

Van Edremit Van Edremit Belediye Başkanı Belediye Av. İsmail Say Edremit Belediyesi Van haber