Başkan Karabıyık'tan 10 Kasım Mesajı

TAKİP ET

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84.yıldünümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Karabıyık yayımladığı mesajında; “Cumhuriyetimizin kurucusu ve Milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 84.yılında şükran ve saygıyla anıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk yapmış olduğu mücadele ile Türk Milletinin kaderini ve tarihin akışını değiştirmiştir. Milletimiz onun önderliğinde tüm imkânsızlıklara rağmen çok ağır bedeller ödeyerek, dünya tarihinin en başarılı mücadelesi ile bağımsızlığını kazanmış kurulan ‘’Türkiye Cumhuriyeti’’ bizlere emanet edilmiştir. Bugün bizlere düşen Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda büyük inanç ve azimle çalışarak birlik, beraberlik içerisinde ülkemizi daha yükseklere taşımaktır.

Bu düşüncelerle ebediyete irtihalinin 84 yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımızı korumak uğruna canlarını fedakârca ortaya koyarak şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum dedi.

 

 

Abdulhekim Karabıyık 10 kasım Mustafa Kemal Atatürk vanhaberr Van