Başkan Berge 30 Yıllık iktidarı devirdi!

TAKİP ET

Van Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulu seçim yoğunluğunda kazanan belli oldu.

Van Esnaf ve Sanatkarlar Kredi veKefalet Kooperatifi genel kurulu seçim yoğunluğunda kazanan belli oldu.

 

Van'ın İpekyolu ilçesi İskele Caddesinde bulunan bir yerleşkede sabah saat 9:00'da başlayan Van Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulu seçim 17:00'da sona erdi.

 

Van tarihinde ilk kez Van Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi çok yoğun geçti. Van'da binlerce esnafın kredi kullandığı ve bu esnafların oy kullanması sonrasında heyecanlı dakikalar yaşandı. 

 

Van Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi genel kurulunda toplamda 2751 oy kullanıldı. 10 tane sandıkta oy kullanıldı.

 

Van ESOB, Başkanı İsa Berge'nin gündüz açıklamasında, Kredi ve Kefalet Kooperatifi kurulunda aile şirketine döndüğünü açıkladı. Artık esnafların kefilsiz kredi kullanabileceklerini ve esnafı rahata kavuşturacağını vurguladı. Öte yandan da aday olan Erdal Toktamış, konuşmaları yalanladı.

 

KAZANAN VAN ESOB BAŞKANI İsa Berge OLDU

 

Mavi liste adayı İsa Berge, 10 sandıkta toplamda  1530 oy aldı.

 

Beyaz liste adayı Erdal Toktamış ise; toplamda 1209 oy aldı.

 

 

 

Van ESOB başkanı İsa Berge, seçim sonrası açıklamasında:"Çok güzel bir seçim oldu. Çok güzel bir seçim oldu. Destek veren herkese teşekkür ederiz. Kazanan Van oldu."dedi.

isa berge Van Van Haber Van Gazetesi Seçim İktidar Van Esnaf ve Sanatkarlar Kredi veKefalet Kooperatifi İsa Berge Van Haberr