Başkan adayı Toprak, seçime çeyrek kala.

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi (YRP) Gürpınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Toprak, Biz kazanacağız, Gürpınar kazanacak sloganıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Yeniden Refah Partisi (YRP) Gürpınar Belediye Başkan Adayı Mehmet Toprak, Seçime çeyrek kala diyerek açıklamada bulundu.

ŞEÇİME ÇEYREK KALA 

Bizler Gürpınar kazanacak diyerek, ilçemizin gelişimi ve değişimi için yaklaşık 1 aydır mahalle ve mezralarda, hane ve bireysel görüşmelerde kendimizi anlattık. Sorunlarımızı ve sıkıntılarımız olduğunu ifade ettik. 
Seçime çeyrek kala da sizlere anlatmak istediğim;
Gürpınar için çözüm önerilerimiz olduğu belirtme isteğimdir.
Toprak, İlçemizin yarımyamalak döşenen parke taşlarına değil, işe aşa ihtiyaç olduğunu vurguladı.
Konuşmasına devam eden Toprak, 
 İlçemizin ‘ Kepçe bekçisi’ bir başkana değil, Gürpınar için vizyon ve misyon sahibi bir başkana ihtiyaç var.
İlçemizin devlet kurumları tarafında yapılan, gençlerimizin bireysel gelişimi için yapılan çalışmaları ‘Ben Yaptım’ diyen birine değil, çalışmalarını arttıracak gençlerimizin uluslararası arenada boy göstermesini sağlayacak bir başkana ihtiyacı var.
İşte biz; Taha Güngör’ün siyasi tecrübesi, Kazım Hangül’ün ticari tecrübesi, Halit Toktaş’ın siyasi deneyimleri, Selim Polat, Nazım Elmas, Muzaffer Kahraman, ve bizimle birlikte yol alan bütün arkadaşlar halkın karşısında dik durmuş, Gürpınar’a  hizmet için ömrünü adayanlar olarak geliyoruz ve inanıyoruz ki Gürpınar için biz varız, var olacağız. Biz kazanacağız Gürpınar kazanacak diyerek sözlerine son verdi.

Mehmet Toprak Yeniden Refah Partisi Gürpınar Belediye Başkan Adayı