Alfa suit hotel görkemli bir şekilde açıldı!

TAKİP ET

Van'ın İpekyolu ilçesine bağlı Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan Perihan avm yanında büyük bir katılıma Alfa Suit Hotel açılışı görkemli bir programla açıldı 

Van’da otel açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Van Esnaf ve Sanatkarlar Oda Birliği Başkanı İsa Bergee, İş insanı Şaban Kahraman, iş insanı Musa Güler, Gevdan aşireti ileri gelenlerinden Sadun Acar, Baki Acar Kerem Acar, ve bir çok davetli katıldı. 

 

İşletme sahibi Nevzat Acar : bugün mutlu bir şekilde açılışımızı gerçekleştiryoruz.

Yıllardır turizm ve otel işletmeciliğyle uğraşıyorum. Yeni açmış olduğumuz otel öncelikle van halkına hayırlı olmasını temeni ediyorum. Van da otellere ihtiyaç var İranlı misafirlerimiz van ilimize akın ediyorlar onları da ağırlamak için konaklama yerlerine ihtiyaç var. bizde ortaklarımla görüşüp. Otel kitlemizi genişleterek kendi imar ve konseptimizle alfa süit hotel adında bugün itibari ile otel açlışımızı gerçekleştiriyoruz. Açılışımıza iştirak eden bütün misafirlerime teşekkür ederim.

Dedi. 

 

Otel ortaklarından Ferhat Uygun yaptığı açılış konuşmasında; açılışımıza gelen aile büyüğüm şaban kahraman’a Ve aileme ve bütün misafirlere teşekkür ederim. Otelimiz van halkına hayırlı olsun hayırlı olsun Van’ın sahip olduğu potansiyeli daha görünür kılmayı hem kentin hem de ülkenin ekonomisine katkı sunmayı, Vanlı bir aile olarak görev bildiklerini alfa süit hotel Van ile buluşturmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. 

 

Açılışta bir konuşma yapan İsa Berge ise : değerli misafirler, değerli büyüklerim, değerli basın mensubları hepiniz hoş geldiniz İran erişiminde olan hız iran Pazarlı olan ortaklığımız İranlı misafirlermiz burda olduğu sürece ekonomi canlı ben özelikle esnaf ve sanatkarlarımdan tüccarımdan ricam iran turistlerimize turist demeyelim İranlı misafirlerimiz diyelim. Onları misafir kabul edelim geçen sene otelerimiz ve konaklma tesislerimiz doldu. Sn valimizin talimatıyla pansiyonlar açıldı. İnanılmaz bir talep var İranlı misafirlerimize ailemiz gibi davranalım onlara olan ekonomi politikamız fiyat politamız lütfen önsürü bir şekilde olsun. Her gün bir açılış gerçekleştiryoruz. Bu açılışımızda iran amaçlı %90 iran potansiyeli olduğu içindir. Nedeni de şudur biz sınır iliyiz türkiye Avrupa birliğine girse avrupaya açılan iran Avrupa kapısı van olacak. Avrupa birliğine girdiğimizde iran avrupayı vamnm ile tanıyacak. Ben işletme sahiplerini tebrik ediyorum çok güzel bir işletme açmışlar.bu sözle açılımızı gerçekleştirelim kader gayrete aşıktır. Gayretli olmak gerekiyor. Allah muhafak etsin iş yeriniz hayırlı olsun bereketli olsun. Şeklinde konuştu. 

Van Haber - Van Haberr - Van Haberleri

Ferhat Uygun Alfa Suit Hotel Nevzat Acar İsa Berge Açılış van Van Haberleri Van Haber