AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığına Yeni Atama

TAKİP ET

Van'da geçtiğimiz haftalarda istifaları alınan ve adaylıklarını açıklayan merkez ilçe başkanlıkları için ilk atama yapıldı.

Van’da geçtiğimiz haftalarda istifaları alınan ve adaylıklarını açıklayan merkez ilçe başkanlıkları için ilk atama yapıldı.

 

Yerel seçim hazırlıklarını hızla sürdüren AK Parti Genel Merkezi, geçtiğimiz hafta istifalarla boşalan Van merkez ilçelerindeki başkanlarını atamak için hızlı bir süreç yürüttü.

 

İstifalar alınır alınmaz adaylık başvurularını alan AK Parti Genel Merkezi önce Van’da ardından da Ankara’da hızlandırılmış bir mülakat süreci yürüttü.

 

Bir çok ismin başvuru yapıp mülakata girdiği süreçler devam ederken başkanı belli olan ilk ilçe İpekyolu oldu.

 

İPEKYOLU TECRÜBELİ İSME EMANET

 

İpekyolu ilçe başkanlığı için bir çok iddialı isim yarışırken yapılan değerlendirmeler neticesinde karar verilen isim İpekyolu İlçe Başkanlığı kurucu başkanı Yavuz Kuşan oldu. Van siyasetinin en tecrübeli isimlerinden olan ve görev süresinde adından çokça söz ettiren Kuşan, bir kez daha İpekyolu’nun teslim edildiği isim oldu.

 

Van siyaset camiasının yakından tanıdığı ve kentin en etkili isimlerinden birisi olan Kuşan’a başkanlığı bu akşam itibariyle de devdi edildi.

Van Haber - Van Haberr

Ak Parti Yavuz Kuşan İlçe Başkanı Van Van Haber